Gallerier

Ola-start i 2004

Se videoen fra 11:00 minutter, så kommer du rett til Olas knallstart! Trykk på linken nedenfor for å se filmen:

https://www.youtube.com/watch?v=yBEZhs_BAGI&list=UUZVVqhuosQiT8S2xMEt5aYA

Video: Stig Haugan

Vi har mange gode minner fra turene til England. Her er et lite bildedryss fra England i 2004:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ny nettside er endelig oppe igjen!

Etter et halvt år med en hacket nettside har vi endelig fått orden på spammen som har lekket inn på siden. En ny nettside er lansert og  vi er nå klare for sesongen 2014 og hva den måtte by på.

Terminliste for sesongen er lagt ut. Ta en titt på den HER om du ønsker. Vi har brukt vinteren på å lade opp og klargjøre oss til nok en sesongen i sirkuset! Vi håper mange supportere har gjort det samme og er klare for enda en sesong med Team E-18.

 

Takk fra teamsjefen!

Før vi i Team E18 forbereder oss på en ny sesong, vil jeg som teamsjef takke for en fantastisk sesong. Mekanikere, sponsorer, tilskuere og ikke minst familien har mye av æren for at vi virkelig har klatret på NM lista i år. Det handler om å ikke gi seg, og det har jeg fått belønning for nå. Seier i NEZ-Championship og en 4. plass totalt i NM er noe jeg er veldig fornøyd med, så tusen takk alle sammen! Noen som må nevnes spesielt er Ulf – dette hadde jeg ikke fått til uten deg!

– Ola

Mange representanter fra team E18 under årets klubbløp

Hans-Ola Frøshaug, Betina Frøshaug, Ulf Rinden, Ole Ivar Dahltorp og Martin Winberg. Betina fulgte opp seieren fra juniorklassen i fjor og tok seier i dameklassen i år. Hans-Ola  kom seg til en C-finale, men hadde ikke 2. gir, og dermed ble det vanskelig å hevde seg i toppen. Ulf fikk motor-ras før finalene, og fikk dermed ikke deltatt i finalene.  Vi vil gratulerer Michael Evenrød, Robin Bakke Andresen og Tord Svenneby med topp-plasseringer! Gratulerer!