Seiersrunde

NEZ resultater fra Litauen og Latvia 2011

Nezcup Championship 2011

3

Team e-18 tok i sommer sin tredje tur til Litauen og Latvia for å delta på NEZ-cupen. Teamet bestod av Ola, Nina, Ulf, Thorleif, Martin, Hans-Ola, Marthe, Kristine, Hege, Maiken, Betina, Even, Heidi og Børra. Teamet dro til Stockholm torsdag 21. Juli og tok båten over til Riga i Latvia samme dag. På lørdagen var teltene rigget opp og bilene klare for kjøring på Vilkyciai, rett ved Klaipeda i Litauen. Etter tre runder med trening fikk Frøshaug testet bilen og banen – begge var klare for løp på søndag. Løpet på søndag gikk akkurat som vi alle ønsket – det ble sesongens første seier! Frøshaug tok bestetider i hver omgang og fikk førstesporet i A-finalen mot blant annet Egil Iversen og Ilgonis Krumins fra Latvia. Søndagskvelden ble brukt til å feire både Frøshaugs og Camilla Antonsens seier, og også Egil Iversens tredjeplass i samme klasse som Frøshaug.

I ukedagene mellom løpene i Litauen og Lativa dro de fleste norske teamene på hotell i Palanga og slappet av der i hyggelige omgivelser med god mat og godt drikke.

Helgen etter var det tid for løp på Birkenieki i Riga. Bilen var klar og nyvasket fra forrige helg, så da var det bare å sette opp teltet og rigge til bussen før løpet startet. Det ble bestetider i innledende omganger og klar for pole i A finalen. A-finalen startet med en tyvstart på Frøshaug. Neste start tok vi kommandoen fra start og kjørte inn til seier her også. Etter seieren ble det nok en premieutdeling med masse vann og blide folk. Søndagskvelden ble også feiret på banen sammen med våre Latviske og Danske venner.

Team e-18 er veldig fornøyde med en sinnsykt bra tur bestående av god kjøring og veldig bra stemning. Vi vil takke team Børsen, Husvik, Bakke Andresen, Antonsen, Svartås og Iversen for en knallbra tur! TAKK!

Mvh.