Nest siste runden i NEZ Championship

Arrangementet på Momarken startet for oss som deltar på alle løpene i NEZ Championship med en hyggelig sammenkomst på fredagskvelden, hvor alle teamene fra Norge, Danmark, Litauen og Latvia møttes for å spise og drikke mye godt. 40 års jubilanten, Nina Britt Gundersen Holm, fra teamet vårt ble også feiret denne kvelden.

Etter trening på lørdag kveld, var løpet i gang klokka halv ett på søndag. Løpet skulle egentlig startet klokken halv ti, men en mange timers regnskur gjorde at løpet ble utsatt sånn at det bare ble kjørt to omganger, der begge var gjeldende. I første omgang tok Ola 9 tid totalt blant alle klassene og 5 tid i sin klasse. Andre omgang gikk ikke like bra, og Ola var ikke blant de 15 beste. Dette resulterte til en b-finale. Løpet endte med en tredjeplass i b-finalen (9.plass totalt), som gjorde at Ola ikke kom videre til a-finalen.

Alt i alt er Ola er veldig fornøyd med helgen på Momarken. Målet var å kjøre et godt løp,  få med seg nødvendige poeng i cupen og å sikre bilen, sånn at den ikke skulle få store skader før siste løpet i Danmark førstkommende helg! Med en 9. plass fikk Ola 8 poeng i dette løpet, og ligger nå 14 poeng foran Krumins før den siste og avgjørende runden på Nysumbanen til neste helg. Den største konkurrenten, Krumins, var uheldig og fikk ikke med seg noen poeng i denne runden av NEZ Championship.

Team e18 vil gratulere Svein Roger Andersen, Terje Morstad, Robin Bakke Andresen og Erik Svartås med seiere i denne nest siste runden i NEZ Championship! Veldig moro for team Norway!