IMG_3412

6. plass på Melhus

Den 3. NM-runden ble i helgen kjørt på Bollandsmoen i Melhus. Ola kvalifiserte seg til A-finale og lå på tredjeplass frem til bilen stoppet etter en runde, som dermed endte med en 6. plass.

 Ola startet på førsteomgangen på lørdag i et løst tredjespor som det tidligere i omgangen tydelig var vanskelig å ta en god start fra. Han endte derfor opp med en 10. tid i første omgang. Han skjønte fort at noe måtte gjøres da han på trening kjente at farten var inne.

Far og sønn diskuterer forbedringspotensialet
Far og sønn diskuterer forbedringspotensialet i kjøringen

Dette førte til at han i andre omgang kjørte inn til en 2. tid bak Hans-Jøran. Ola fant en fin flyt og var svært fornøyd med denne omgangen. Ola tok en 6. tid i tredje omgang.

IMG_3415_2

IMG_3425_1

I fjerde omgang ledet Ola fra start til mål i og  tok en fin 3. tid. Dette kvalifiserte han til tredjespor i A-finalen. Dette tredjesporet var betraktelig bedre å starte fra på søndagen da været var upåklagelig. Startfeltet i A-finalen kjørte ut veldig jevnt og Ola la seg bak Stian og Hans-Jøran på en tredjeplass. Men da det kun var kjørt en runde var det ikke mer å hente i S40 til Ola da bensinpumpen stoppet på grunn av en teknisk feil.

Helgen endte derfor med en 6. plass, og teamet tar med seg gode poeng hjem fra løpet og ligger sammenlagt på en 4. plass. Slik ser listen ut etter to gjeldende løp:

  1. Stian Haugan: 68 poeng
  2. Hans-Jøran Østreng: 66 poeng (NMK Trøgstad)
  3. Herbjørn C. Haug: 55 poeng
  4. Ola Frøshaug: 48 poeng (NMK Trøgstad)
  5. Thomas Bryntesson: 39 poeng (NMK Trøgstad)
  6. Øyvind J. Myhren: 36 poeng
  7. Rune Engesvoll: 33 poeng
  8. Bjørn Magne Moland Enge: 30 poeng
  9. Markus Johannessen: 27 poeng (NMK Trøgstad)
  10. Kai Eidsand: 25 poeng
NMK Trøgstad var godt representert i NM og NC denne helgen
NMK Trøgstad var godt representert i NM og NC denne helgen.

Teamet tar med seg mye positivt fra helgen og er klare med nytt mot  når NEZ Championship igjen skal kjøres de to neste helgene i Litauen 11.–12 juli og Latvia og 18.–19 juli. Vi oppdaterer fortløpende på facebooksiden vår.