Starten i 2. omgang

5. NM runde på Gardermoen

29. og 30. august kjørte Ola den 4. NM-runden på Gardermoen. Ola kvalifiserte seg til B-finale og kjørte seg opp til A-finale. Han ble liggende bak og endte på 5. plass.

I første omgang kjørte Ola inn til 4. tid bak Hasse, Stian og Herbjørn. I andre omgang tok han 5. tid bak Hasse, Stian, Herbjørn og Per A.. I tredje omgang ble Ola liggende bak og endte derfor med 13. tid. Etter dag en lå han totalt som nummer seks og var veldig klar for å sette en god tid i fjerde omgangen som skulle kjøres søndag.

IMG_0140

Se starten på 2. omgang HER.

Sammenlagt etter 3. omgang
Sammenlagt etter 3. omgang
Tider etter 3. omgang
Tider etter 3. omgang
Klargjøringen av bilen lørdag etter løpet
Klargjøringen av bilen lørdag etter løpet

I fjerde omgang kjørte Ola inn til 7. tid. Se video fra 4. omgang HER. Etter fire omganger lå han sammenlagt på 6. plass og stod i første ledd i B-finalen sammen med Rune Engesvoll. Bak dem stod Terje Morstad, Ove Halvorsen, Markus Johannessen og Kurt Inge Espeland. Ola tok seg videre til A-finale sammen med Rune Engesvoll. Ser starten på B-finalen HER.

Finaleoppsettet
Finaleoppsettet

HER ser dere A-finalen.

Etter denne NM-runden ligger Ola nå totalt på 4. plass, og det ser ut til at veien opp til pallen er blitt for lang til at han skal ha sjans på noe medalje. Nå gjelder det å holde på fjerdeplassen og gjøre en godt individuelt løp! Vi gleder oss til å kjøre på hjemmebane. Håper dere alle kommer å heier oss frem og blir med å feire sesongen med resten av motorsportmiljøet på Karjolen på lørdag kveld.

Sammenlagtresultater etter 4. NM-runder
Sammenlagtresultater etter 4. NM-runder